Orzaks İlaç Olarak, Sanatı Her Zaman Destekliyoruz!

2-5 Aralık’ta gerçekleştirilen 4.Uluslararası Kızılay Kısa Film Festivali, Orzaks İlaç’ın sponsorları arasında olduğu ödül töreniyle sona erdi. En iyi Film Ödülü’nü, yönetmeni Amirr Karami olan “Death Locked Out” filminin aldığı gecede; Orzaks İlaç Yönetim Kurulu Başkanı Eczacı Selman Alimoğlu, dünyaca ünlü İranlı yönetmen Majid Majidi’ye festival onur konuğu ödülünü verdi. 

Orzaks İlaç’ın sponsor olduğu 19 ülkeden 58 filmin gösterildiği 4. Uluslararası Kızılay Kısa Film Festivali ödül gecesiyle sona erdi. 50 ülkeden 448 filmin başvurduğu festivalde 19 adayın yer aldığı En İyi Film Ödülü’nün sahibi “Death Locked Out” oldu.

Orzaks İlaç Yönetim Kurulu Başkanı Eczacı Selman Alimoğlu, festival kapsamında Oscar adayı ilk İranlı yönetmen ünvanına sahip olan Majid Majidi’ye festival onur konuğu ödülünü verdi.

Ödül gecesinde Orzaks İlaç’ın; aynı zamanda festival başkanı da olan eczacı meslektaşlarının kültürel gayretlerine her zaman destek verdiğini dile getiren Alimoğlu, Türkiye sinemasının gelişmesi hususunda da her zaman sanatçılara ve festivallere gereken ilgi ve desteği sürdüreceklerini söyledi. Mecidi ise dostlukla büyüyen festivalde böyle dost kurumların ve sinema dostu yöneticilerin katkılarından dolayı Selman Alimoğlu’na ve Orzaks İlaç’a özel teşekkürlerini iletti. 

Aynı zamanda festival başkanı da olan Selman Alimoğlu, eczacı meslektaşlarının kültürel gayretlerine her zaman destek verdiğini, Türkiye sinemasının gelişmesinde her zaman sanatçılara ve festivallere gereken desteği sürdüreceklerini belirtti. Majid Majidi ise böyle dost kurumların ve sinema dostu yöneticilerin katkılarından dolayı Selman Alimoğlu öncülüğünde Orzaks İlaç’a özel teşekkürlerini iletti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.