Beslenme Akademi

Orzaks İlaç ve Acıbadem Üniversitesi ASEGEM (Sürekli Eğitim ve Gelişim Merkezi) iş birliği ile sadece diyetisyenlere, beslenme ve diyetetik bölümü öğrencilerine özel ücretsiz 360° Beslenme Akademisi Sertifika Programı 23 Şubat tarihinde başlıyor. 

Orzaks ilaç, yapılacak bu sertifika programı ve Türkiye’nin önde gelen eğitim kurumlarından birisi olan Acıbadem Üniversitesi ASEGEM iş birliği ile beslenme ve diyetetik bölümü öğrencilerinin eğitimlerine ve diyetisyenlere kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Alanında uzman eğitimciler ve en popüler konularla yapılacak programa 2000’in üzerinde adayın katılması hedefleniyor. 8 hafta, 60 saat sürecek sertifika programının sonunda yapılacak sınavda başarılı olan katılımcılara ASEGEM tarafından onaylı başarı sertifikası verilecek. 

Beslenme ve diyetetik bölümü öğrencilerinin ve diyetisyenlerin çok yoğun ilgi gösterdiği sertifika programı için katılım koşulları aşağıda belirtilmiştir. 

1- Bu programa sadece diyetisyenler ve beslenme/diyetetik öğrencileri katılabilir.

2- Bu programa %70 devam zorunluluğu vardır. Sertifika programı sonunda sınav yapılacaktır. Her adayın 2 kez sınava girme hakkı vardır.

3- Eğitim programına %70 devam edenler program sonunda yapılacak sınava katılmaya hak kazanırlar.

4- Sınava katılıp 70 ve üzeri puan alan adaylar ASEGEM onaylı Başarı Sertifikası almaya hak kazanır.

5- Sınava katılmaya hak kazanıp 70 ve üzeri puan alamayan adaylar Katılım Sertifikası almaya hak kazanır.

6- Sertifika programının en az %50’sine katılım gösterip sınava girme hakkı kazanamayan adaylar Katılım Sertifikası almaya hak kazanır.

Sertifika programına beslenmeakademi.orzax.com.tr adresi üzerinden ücretsiz kayıt yaptıran beslenme ve diyetetik bölümü öğrencilerini ve diyetisyenler eğitimlere katılabilecektir. 

Orzaks İlaç olarak, her zaman fark yaratan projeler sunmaya devam edeceğiz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.