Alimoğlu Sağlık ve Eğitim Vakfı Kuruldu

Alimoğlu Ailesi olarak, 2004 yılından bu yana Orzaks İlaç ve Nuvita İlaç çatısı altında katkısız ve doğal içerikli besin desteği ürünleri geliştirerek toplum sağlığına hizmet ediyoruz. İnsan sağlığı kadar eğitim ve bilimin bir toplumun geleceğinde ne kadar büyük bir rol oynadığını da biliyoruz. Bu doğrultuda hem aile üyeleri hem de kurumsal olarak geçmişten bugüne çeşitli sivil toplum örgütleri ile iş birliği içerisindeyiz. Bundan sonrası için de yürütmüş olduğumuz gönüllülük hizmetlerimizi tek çatı altında ve kurumsal bir yapı içerisinde sürdürmeye karar vermiş bulunmaktayız. Bu kararımız doğrultusunda da ‘’Alimoğlu Sağlık ve Eğitim Vakfı’’nı kurduğumuzu ilan ediyoruz.

‘’Alimoğlu Sağlık ve Eğitim Vakfı’’nın amacı sağlık, eğitim, bilim, sosyal yardım, kültür ve sanat alanlarında insanlık yararına faaliyetler yapmaktır.  

’’Alimoğlu Sağlık ve Eğitim Vakfı’’nın sağlık ve eğitim alanında birçok faaliyet hedefi bulunmaktadır. Sağlık alanında eğitim kurumları açmak, bu kurumlarda eğitim gören öğrencilere uygulamalı eğitim imkânı sağlayabilmek, öğrencilere yurt içi-yurt dışı eğitim konusunda her türlü desteği ve istihdam imkânını sağlamak amaçlanmaktadır. 

‘’Alimoğlu Sağlık ve Eğitim Vakfı’’ sağlık ve eğitim konularında desteklediği toplumumuza sosyal yardımlarla da katkıda bulunmayı arzu etmektedir. Yurt içi ve yurt dışı ihtiyaç sahiplerine durumuna uygun sosyal yardımlar ulaştırılacak, gerekli durumlarda ilgili vakıf ve derneklerle iş birliği yapılacaktır. Aynı zamanda vakfımız; bilim, tıp, sanat, kültür alanlarında; araştırma ve geliştirme faaliyetleri yanında seminer, panel, kongre, sempozyum, konferans, sergi vb organizasyonlar yapacaktır. 

‘’Alimoğlu Sağlık ve Eğitim Vakfı’’ aracılığıyla ülkemizin sağlığında ve tabi ki geleceğinde de bir payımızın olmasını arzu ediyoruz. Eğitim ve bilimin, kültür ve sanatın desteklenmesiyle sağlıklı nesiller ve çok değerli kazanımlar elde edileceğine inancımız sonsuzdur.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.